Kontakt

  Kontakt / Företagsinfo 

Vi finns att nå på mailen info@brenne.se alternativt på telefonnummer

0734-13 26 60 eller 0734-13 26 59.

Vi finns belägna i Lekvad i Berghem som är en del av Marks kommun mitt emellan Borås och Varberg.

Adress: Lekvad Skogsdal 11, 511 96 Berghem

Öppettider 2019 kommer innan 1/4 - 2019

 

Större sällskap som kommer med buss, kontakta oss innan. Bussparkering finns.

Vi är ett litet företag som vill erbjuda nya spännande saker hela tiden därför är mycket av vår produktion i väldigt små serier ibland bara i ett exemplar.

 

Samma sak gäller de växter vi erbjuder till försäljning, en del kommer från våran egen trädgård men en del är inköpta från utvalda leverantörer och sortimentet ändras från år till år beroende på vad vi hittar som vi känner skulle vara intressanta för våran egen del och för våra kunder.

 

Utöver keramik och växter erbjuder vi även att designa trädgårdar, håller föredrag och kurser. När det gäller keramik så går det att beställa custom-made som designas av oss tillsammans med kunden.

 

Prisbilden är trots detta lägre än på många andra håll då vi inte har kostnader för externa lokaler mm så ett besök ut till oss är väl värt mödan och värt att jämföra.

Tycker du dessutom om vår omgivning rekommenderar vi er att sitta ner en stund och njuta av fika som ni kan köpa hos oss eller om ni vill ta med själva går detta också bra.

 

Då vår trädgård fortfarande är relativt ung finns det all anledning att komma på återbesök då nya projekt blir till med jämna mellanrum.

 

Företaget har F-skatt och är momsregistrerat samt innehar skatteverkets "svarta låda" till butikskassan.

 

Varmt välkomna ut till Nyhagens Trädgård som driftas och sköts om av Sara Brenne Artwork and Garden.