Plantskolan


Nyhagens Trädgård och plantskola -

den lilla plantskolan med det stora utbudet

  Plantskolan

Calycanthus 'Heartledge wine'

Vi erbjuder växter till försäljning från utvalda leverantörer och sortimentet ändras från år till år beroende på vad vi hittar som vi känner skulle vara intressanta för våran egen del och för våra kunder.


Vårt sortiment består av spännande buskar och träd samt perenner. Plantskolans specialitet är magnolior där vi alltid har ett stort sortiment.


Vi spanar hela tiden efter nya spännande växter och faktiskt fina arvesorter också. Håll koll på vår sortimentslista som läggs ut varje vår. Liten reservation mot att vi har sålt slut då vi ofta får hem mindra partier av de där riktiga godbitarna men vi brukar oftast ha något som passar.


Vi strävar alltid efter att driva en så ekologisk och hållbar produktion som möjligt och värnar om vår närmiljö. Vi producerar bl.a. mycket av vår egna jord som vi använder till plantskolan.

 

Utöver växter erbjuder vi även att designa trädgårdar, håller föredrag och kurser.

 

Tycker du dessutom om vår omgivning rekommenderar vi er att sitta ner en stund och njuta av fika som ni kan köpa hos oss när vi har öppen trädgård eller om ni vill ta med själva går detta också bra.

 

Då vår trädgård fortfarande är relativt ung finns det all anledning att komma på återbesök då nya projekt blir till med jämna mellanrum.


Öppettider för säsongen från början av april  - slutet av september under torsdagar och fredagar kl 14.00 - 18.00. Kommer troligtvis ha öppet de flesta lördagar mellan kl. 13.00 - 17.00.

September kommer vi ha öppet bara helgerna. 

 

Lite beroende på marknader och andra aktiviteter. Här är det bra att följa oss på facebook och hemsida för löpande uppdateringar.


STÄNGDA HELGDAGAR UNDER VÅREN

Se startsidan för information


Välkommen till den lilla plantskolan med det stora sortimentet.

 


 


Medlemmar i STA har 10% rabatt mot uppvisande av medlemskort.

Företagets adress:               Telefonnummer:                                 E-mail:

Lekvad Skogsdal 11             +46 (0)734 13 26 60  (Sara)             info@brenne.se

511 96 Berghem                   +46 (0)734 13 26 59  (Magnus) 

Sara Brenne Art Work and Garden HB Copyright © 1999 - 2020 All rights reserved

Alla målningar och foton är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Verken får ej användas digitalt (till hemsidor, företagslogotyper, övriga logotyper, privat eller för kommersiellt bruk)

eller på annat sätt för privat eller kommersiellt bruk.