WEBSHOP

Välkommen till Nyhagens Trädgård!

Vi erbjuder många olika produkter för att förbättra din trädgårdsupplevelse. Ett populärt alternativ är våra presentkort som kan användas till övernattning, trädgårdskonsultation, keramik eller växtinköp. Med detta flexibla alternativ kan du välja precis vad du behöver för att skapa din drömträdgård. Kontakta oss för att köpa ditt presentkort idag!

Ett presentkort är alltid en uppskattad present när du vet vad personen som ska uppvaktas har för intressen eller rent av presentera ett nytt område. Upplevelsen att komma ut till oss för att upptäcka vad vi kan erbjuda i sig kan vara en del av upplevelsen så varför inte packa picknic-korgen och ta med familj eller vänner på en tur till oss och samla på er inspiration, energi och njuta av omgivningarna medans ni kan nyttja ert presentkort på bästa sätt.


Det finns dessutom möjligheter att nå vandringsleder från Nyhagens trädgård och även historiska platser som kan vara värda att besöka. Eller varför inte ta med cyklarna och se bygden från cykeln, kanske en tur ner till Björketorp för glass eller till Navåsen för en badtur. 

Vill ni ha ett annat belopp så hör av er på info@brenne.se så löser vi detta.

Företagets adress:               Telefonnummer:                                 E-mail:

Lekvad Skogsdal 11             +46 (0)734 13 26 60  (Sara)             info@brenne.se

511 96 Berghem                   +46 (0)734 13 26 59  (Magnus) 

Sara Brenne Art Work and Garden HB Copyright © 1999 - 2020 All rights reserved

Alla målningar och foton är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Verken får ej användas digitalt (till hemsidor, företagslogotyper, övriga logotyper, privat eller för kommersiellt bruk)

eller på annat sätt för privat eller kommersiellt bruk.